Imorgon

Imorgon ska jag börja träningen på allvaret, ska börja äta ordentligt och träna mycket osv. Mår riktigt dåligt nu efter allt godis i helgen, usch. Bloggen kommer också bli bättre, mycket mer bilder, mer uppdatering osv.
Jag ska också in till stan imon med mamma för att köpa jeans till mig, har bara 1 par!! 
Sen ska jag också få massa kläder av min syster för hon ska åka till australien i 1 år ungefär om i vecka (vill inte ens tänka på det, hemskt ju!!) så då ska jag få massa kläder! 
Nu ska jag göra lite inlägg och läsa en ny blogg som jag har hittat! :D 

Godnatt

När jag loggar in och ser att jag har fått tre kommentarer och att statistiken är sjukt bra trotts att jag bara har bloggat ett inlägg idag (skärpning Lisa) så blir man verkligen på bra humör! 
 

Hur mår ni?
Jag mår sådär, men min påsk har varit väldigt rolig och mysig, kommer upp ett inlägg från idag snart, håller på att ladda upp! Sen imorgon eller nån annan dag i veckan så kommer jag ladda upp en video från idag när vi gjorde vadå? Det får ni se då ;) 
Alldeles strax så ska jag sova, men först så ska jag kolla klart ett avsnitt av PLL och sen borsta tänderna. 
Morgondagens planer kommer imorgon! 
 

Glad påsk!


Glad påsk!

Hur mår ni? Jag vaknade nyss vilket är sjukt skönt, längesen jag sov ut! 
Dagens planer är att senare så ska jag åka till Pappa på påsk firande, väldigt roligt och mysigt! 
Vi ska äta påsk mat, leta efter påsk ägg (tradition, alltid lika mysigt att leta efter påsk ägg ju!) och göra mer roliga saker! Ikväll ska jag nog bara ta det lungt. 
Nu ska jag gå ner och äta frukost och sedan göra ordning mig, så vi hörs senare! 

New in / solglasögon

Igår när jag kom hem så hade mamma köpt lite kläder till mig, och ett par solgalsögon! Kläderna kanske jag visar någon annan dag, men här är en bild på solglasögonen! Vet dock inte hur mycket dom kostar och vart hon köpte dom... men visst är dom snygga? :D 
 

Instagram

Följ mig på instagram!!! Uppdarerar där mer än på bloggen, med massa bilder, så följ mig! :D 
 

Långfredagen

Hej bloggen! Kom hem för en halvimme sedan ungefär och nu i en timme så ska jag bara ta det lungt, redigera bilder och vila! Sen måste jag göra ordning mig för att senare få gäster, ska faktiskt bli roligt eftersom en av dom är min kompis! 
Dock så kommer jag inte kunna blogga senare, men ska försöka blogga från mobilen nån gång och göra lite tidsinställda, så det ska nog bli bra. 
Måste bara säga att min bloggning dom senaste veckorna har inte varit på topp, har inte riktigt haft ork, men nu kör jag igen! 
 


Harry Potter

Åh vi har skrattat så mycket, och nu ska vi kolla på Harry Potter! Imorgon så ska vi få gäster typ hela dagen, men mer om det då! Nu börjar filmen, puss!


Bästis-kväll

Inte nog med att det är torsdag och lov, jag ska umgås med bästisarna ikväll! Sjukt mysigt, väldigt bra start på lovet!
Kändes skönt att gå ut från klassrummet sista lektionen och veta att man inte ska vara där på mer än 1 vecka, visst är det härligt? Nu ska jag fixa ordning mig för att senare åka på kalas, hade också tänkt att ta kort... Och blogga såklart! 
 

Dagens outfit och lite snack


Skönaste känslan

Åh bara jag som älskar när rum är städade? Det är sjukt skönt och fint! Lite fula bilder men tog dom med mobilen snabbt! Men visst är det skönt?


Sista dagen

Yey, idag är det sista dagen innan lov, och vi har inte SO idag så det kommer nog bli en bra skoldag ändå ;) 
Jag ska bara fixa ordning mig det sista och sen går jag ner till Tilda så går vi till skolan!
Efter skolan så går jag hem till min låssaspappas mamma för hon har kalas och så är jag där en liten stund, sen efter det ska jag sova över med Tilda och Linnea hemma hos Linnea, mys! 
Nu gick det inte att ladda upp bild heller... tråkigt.

PLL

Har precis kommit hem från ''dommar-utbildningen'' som inte blev utan vi pratade och gjorde massa roliga saker med laget istället! Har precis tänt ljus och ska sätta på ett avsnitt av PLL och äta yoghurt med hallon som jag gjorde precis! Mysigt, troligen blir detta det sista inlägget för idag, men vi hörs imorgon! PUSS
 
 

Min morgon

Gjorde en liten rolig video för att uppdatera bloggen med lite roliga saker! Jag gjorde allt med videofyme appen!


Svar på kommentar

Varför slutar du 12? ;**

Vi har kortonsdagar ibland i skolan, vilket betyder att lärarna har möte från halv 1 typ eller något!